נקודה תביעה אמונה huusko jalkapallo fc honka לידס מנומס תחזור

Jyväskylän Pallokerho - Raportti FC Honka - JyPK 3-2 (2-0) 21.6.17

FC Honka Ketut -10

Corner kick (FCZ) from FC Zürich Frauen vs FC Honka Espoo | ELEVEN

Otteluraportti: Ilves- FC Honka 1-2 (0-1) - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Otteluraportti: Ilves- FC Honka 1-2 (0-1) - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

FC Honka vei jalkapallon naisten Suomen mestaruuden dramaattisesti – viime  hetken maali ratkaisi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
FC Honka vei jalkapallon naisten Suomen mestaruuden dramaattisesti – viime hetken maali ratkaisi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

FC Honka naiset - Ella-Rosa Huusko juhlii tänään... | Facebook

ONS - FC Honka — ONS Naiset

Naisten Suomen Cup 2017: Åland United – FC Honka – FC Honka Naiset

Yläloppusarja 2017: FC Honka – Ilves – FC Honka Naiset

FC Honka ry | Kausikatsaus 2018

HJK latasi itsensä kopissa ja rynni toisella puoliajalla tasoihin –  ”Vastustaja voi ehkä pysyä mukana sen 45–70 minuuttia” - Urheilu | HS.fi
HJK latasi itsensä kopissa ja rynni toisella puoliajalla tasoihin – ”Vastustaja voi ehkä pysyä mukana sen 45–70 minuuttia” - Urheilu | HS.fi

Naisten Liiga 2017: GBK – FC Honka – FC Honka Naiset

FC Honka naiset - Ella-Rosa Huusko on valittu Naisten... | Facebook

Naisten jalkapalloliiga huipentuu päätöskierrokselle – ”Kyllä jännittää  aika paljon” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Naisten jalkapalloliiga huipentuu päätöskierrokselle – ”Kyllä jännittää aika paljon” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Free kick (FCZ) from FC Zürich Frauen vs FC Honka Espoo | ELEVEN

Joukkue 2018 – Ella-Rosa Huusko – FC Honka Naiset

FC Honka eteni naisten Mestarien liigan pudotuspeleihin – murskasi  färsaarelaiset täysin | Yle Urheilu
FC Honka eteni naisten Mestarien liigan pudotuspeleihin – murskasi färsaarelaiset täysin | Yle Urheilu

تويتر \ FC Honka Naiset على تويتر: "Honka jatkaa puhtaalla pelillä, kun  Oulussa ONS kaatuu lukemin 0-4! Kuvassa nollapelin pellanut maalivahti  Paula Myllyoja sekä maaleista vastanneet hyökkääjät Henna Tenkanen, Milla  Punsar, Sini
تويتر \ FC Honka Naiset على تويتر: "Honka jatkaa puhtaalla pelillä, kun Oulussa ONS kaatuu lukemin 0-4! Kuvassa nollapelin pellanut maalivahti Paula Myllyoja sekä maaleista vastanneet hyökkääjät Henna Tenkanen, Milla Punsar, Sini